Talvirengastarjoukset

Laskulla nyt 3 kuukautta kulutonta maksuaikaa!
Varaa aika

Ajankohtaiset talvirengastarjoukset

Talvirengastarjouksemme ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Renkaiden hinnat sisältävät 4 kpl renkaita/sarja ja hintaan sisältyy myös vannetyöt, uudet venttiilit, tasapainotus, kierrätysmaksu ja alleasennus. Hintoihin ei sisälly mahdolliset paineentunnistusanturit eikä niiden koodaus.

Saat meiltä ostoksiin nyt 3 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kampanja on voimassa 30.4.2024 asti. Laskun toimittaa Svea.

Autamme sinua mielellämme sopivien renkaiden valinnassa, soita ja kysy meiltä lisää puh. 0400 420 181

Täältä voit halutessasi lukea lisää muutamista suosituimmistamme talvirenkaista ja niiden ominaisuuksista.

talvirengastarjoukset tampere
talvirengastarjoukset tampere
talvirengastarjoukset tampere
kitkarengastarjoukset tampere
talvivannetarjoukset tampere
tesla talvirengaspaketti
talvirengastarjoukset tampere
nastarengastarjoukset tampere

Bridgestone-kampanjat – 24 kuukauden rengasturva & 100 % tyytyväisyystakuu & TESTOURBEST -lahjakortti

  • 24 kuukauden rengasturva korvaa renkaan puhkeamisen esimerkiksi naulojen tai terävien kivien vuoksi sekä renkaan vahingoittumisen sen osuttua reunakivetykseen, mikäli rengas ei ole korjattavissa.
  • 100 % tyytyväisyystakuu: Jos et ole kuukauden sisällä ostopäivästä tyytyväinen ostamiisi renkaisiin, saat 100 % rahat takaisin, kun palautat renkaat niiden ostopaikkaan ja teet hyvityspyynnön Bridgestonen kampanjasivulla.
  • TESTOURBEST: Ostaessasi Bridgestone-renkaat, saat lisäksi 20 tai 50 euron arvoisen lahjakortin, kun jätät arvion ostamistasi Bridgestonen renkaista TESTOURBEST-kampanjasivulle. Lahjakortin suuruus riippuu autosi rengaskoosta: 16″-17″-renkaisiin 20 € ja 18″ tai isompiin 50 € lahjakortti. Tarjolla on useita erilaisia lahjakortteja liikkeisiin ja palveluihin, joista voit valita mieleisesi. 

Lue täältä lisää Bridgestonen rengasturvasta ja tyytyväisyystakuusta. Täältä voi lukea lisää TESTOURBEST-kampanjasta.