Talvirengasmallisto

Laadukkaat talvirenkaat suoraan varastosta!
Bridgestone Noranza 001

 Bridgestone Noranza 001 – tehty Pohjolan talveen!

Bridgestone Noranza 001 nastarengasvalikoima kattaa henkilöautot, maasturit ja tavara-autot.

“Bridgestonen jääpito on mainio. Erityisesti vetopito on huipputasoa ja ajaminen on helppoa. Rengas vastaa ohjaukseen tarkasti. Lumisella tienpinnalla Bridgestone käyttäytyy rauhallisesti ja ohjautuu varmasti myös yllättävissä ajotilanteissa. “

– Tekniikan Maailma 17/2017 Talvirengastesti

Noranzan pehmeä kumiseos yhdistettynä jäykkään keskiripaan ja toisiinsa lukittuviin lamelleihin takaa hyvän ajovakauden, pidon ja ohjaustuntuman vaihtelevissa kelioloissa sekä lisää jarrutusvoimaa kuivilla ja märillä teillä.

Olka-alueen pitourat parantavat kaarrepitoa lumella. Korkea urasuhde lisää pitoa ja renkaan hallittavuutta lumisissa ja märissä olosuhteissa. Pitosärmäefekti lisää kiihdytys- ja jarrutuspitoa lumella ja jäällä.

Ainutlaatuinen nastan muotoilu ja määrättyyn suuntaan asennetut nastat antavat maksimaalisen jääpidon.

Erityinen nastamuotoilu takaa nastan lujan kiinnipysyvyyden ja antaa nastoitukselle pitkän käyttöiän. Innovatiivinen kulumismittari helpottaa ja nopeuttaa renkaan kuluneisuuden arviointia.

 NORANZA 001, SUV 001 ja VAN 001

 • Ainutlaatuinen hallittavuus ja pito
 • Erinomainen jarrutusvoima
 • Huipputason kiihdytyspito

Bridgestone Noranza 001

Bridgestone Blizzak ICE

Bridgestone Blizzak ICE – huippukitkarengas 

Blizzak ICE kitkarenkaat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn Suomen talviolosuhteissa. Patentoitu Multicell-teknologia takaa talvirenkaalle entistä lyhemmät jarrutusmatkat jäällä.

 • Erinomaiset jääominaisuudet (8 % lyhyempi jarrutusmatka verrattuna edeltäjäänsä)
 • Ylivoimainen käyttöikä (25 % pidempi käyttöikä kuin edeltäjällä)
 • Optimaalinen ajomukavuus (7 dB matalampi ajoneuvon melutaso verrattuna nastoitettuun renkaaseen)

Bridgestone kitkarenkaat tyytyväisyystakuulla!

Mikäli et olet tyytyväinen hankkimiisi Bridgestone kitkarenkaisiin, voit vaihtaa ne Bridgestone nastarenkaisiin 30pv sisällä ostohetkestä. Lue lisää tyytyväisyystakuusta täältä.

Bridgestone Blizzak DM-V3

Bridgestone Blizzak DM-V3 – kitkarengas maastureille

Blizzak DM-V3 on uusi nastaton talvirengas SUV- ja maastoautoille. Viimeisimpien rengasinnovaatioiden ansiosta se kestää pidempään ja on tehokkaampi äärimmäisissä lumi- ja jääolosuhteissa

 • Parempi jarrutusteho jäisillä teillä *
 • 25% pidempään kulutusikä verrattuna edeltäjäänsä DM-V2 -renkaaseen

Bridgestone kitkarenkaat tyytyväisyystakuulla!

Mikäli et olet tyytyväinen hankkimiisi Bridgestone kitkarenkaisiin, voit vaihtaa ne Bridgestone nastarenkaisiin 30pv sisällä ostohetkestä. Lue lisää tyytyväisyystakuusta täältä.

Bridgestone Blizzak DM-V3

 • Kitkarengas maastureille haastaviin talviolosuhteisiin
 • Huippuhyvä pito ja jarrutus lumella ja jäällä
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu
Hankook Winter I*Pike RS²

Testimenestyjä Hankook Winter I*Pike RS² Nastarengas

Tekniikan Maailma 17/2018 – 3.sija (****) ja Moottori-lehti 9/2018 – Jäällä 2.sija & Lumella 2.sija

Hankookin testikeskuksessa Ivalossa kehitetty huippuluokan nastarengas Pohjolan talveen. Moninkertainen testimenestys takaa renkaan suorituskyvyn niin arktisissa olosuhteissa kuin leudommissakin talvikeleissä.

Erikoismuotoillun nastan pohjalaippaan on sijoitettu jousto-ontelo, joka pehmentää nastan iskua tien pintaan sulalla asfaltilla ajettaessa ja vaimentaa nastaääniä. Vähäisemmän tiekulumisen ansiosta renkaassa voidaan käyttää suurempaa nastamäärää.

Paras mahdollinen jääpito on saavutettu käyttämällä maksimimäärää nastoja ja asemoimalla ne tarkasti juuri niihin kuviopaloihin, jossa niiden nastateho on voimakkainta. Suuren nastamäärän ja tehokkaan sijoittelun (22 nastariviä/190 nastaa) ansiosta renkaan kosketusalueella on aina lukuisia nastoja, jotka varmistavat turvallisen ajettavuuden myös äärimmäisen liukkailla jääpinnoilla.

Optimoidulla 3D teknologialla toteutetut lamellileikkaukset tukevoittavat kuviopaloja ja parantavat sekä jää- että lumipitoa. Lukkiutuvien lamellielementtien ansiosta rengas on tarkasti ohjautuva ja suuntavakaa kaikissa olosuhteissa, myös moottoritienopeuksissa.

 

Hankook winter i*pike rs2

Turvallisuuden uusi standardi pohjoisen vaativiin oloihin. Uudenlaista rengasteknologiaa yhdistettynä suomalaisella nastalla ja kehitystyöllä, lopputuloksena lyömätön yhdistelmä pitoa ja ajettavuutta.

Hankook Winter i*cept IZ2

Hankook Winter i*cept IZ2

Hankookin testikeskuksessa Ivalossa kehitetty huippuluokan kitkarengas Pohjolan talveen. Winter i*cept renkaat tarjoavat viimeisintä kitkarengasteknologiaa, joka ei jätä pulaan äärimmäisissäkään olosuhteissa.

Pyörimissuunnattu V-kuviointi takaa parhaan pidon niin jäällä kuin lumellakin. Nuolimainen muotoilu torjuu tehokkaasti loska- ja vesiliirtoa sekä varmistaa lyhyet jarrutusmatkat paitsi jäällä, myös märillä asfalttipinnoilla. Voimakas lamellointi antaa mahtavan lumipidon ja lukkiutuvat lamellielementit pitävät huolen tukevasta ajettavuudesta. Kaikissa olosuhteissa.

Joustavassa kumiseoksessa on käytetty Hankookin uusinta Ice-philic teknologiaa, jonka ansiosta silica-partikkelit ovat jakaantuneet seokseen tasaisesti. Tuloksena erinomainen jää- ja lumipito. Myös silloin, kun ollaan äärimmäisen kylmissä olosuhteissa. High silica seos varmistaa myös erinomaisen märkäpidon sekä antaa renkaalle kevyen vierintävastuksen.

Vesipesät ja imukupit varmistavat hyvän jääpidon. Luistaessaan renkaan kitka sulattaa kulutuspinnan ja jään pinnan väliin ohuen vesikerroksen, joka estää joustavan kumiseoksen kiinnittymistä. Osuessaan tienpintaan kuviopaloihin sijoitetut vesipesät ja imukupit imaisevat veden kosketusalueelta, jolloin kuviopalat saavat pitävämmän tartunnan.

Hankook Winter i*cept IZ2

Falken Winterpeak F-Ice 1 - nastarenkaat

Falken Winterpeak F-Ice 1

Falken Winterpeak F-Ice 1 on kehitetty Pohjoismaiden ankariin talviolosuhteisiin. Rengas edustaa Falkenin viimeisintä teknologiaa ja tarjoaa poikkeuksellisen korkeaa suorituskykyä ja turvallisuutta niin lumella kuin jäällä.

Renkaassa on suuri määrä innovatiivisia Anti-Tilt -nastoja, jotka pysyvät kallistumatta paikoillaan taaten tasaisen jääpidon ja alhaisen melutason. AntiTilt -nastat myös vähentävät tienpinnan kulumista. Renkaassa on parempi talvipito ja ajomukavuus leveän ja litteäprofiilisen V-A-kuvioidun kulutuspinnan ansiosta.

Falken Winterpeak F-Ice 1

Falken Winterpeak F-snow 1 - kitkarenkaat

Falken Winterpeak F-snow 1 

Falken Winterpeak F-snow 1 – kitkarenkaat on suunniteltu Pohjoismaiden kovaan talveen. Renkaan kaksinkertaiset pitosärmät tuottavat suuren kitkan renkaan ja jäisen tienpinnan väliin. Erittäin pehmeä kumiseos on suunniteltu 4D-Nano Design -teknologiaa käyttäen, mikä varmistaa loistavan pidon niin lumella kuin jäällä. V:n muotoiset poikittaisurat takaavat tehokkaan veden ja loskan poiston. Renkaassa on matala melutaso kulutuspinnan palojen älykkään sijoittelun ansiosta.

Falken Winterpeak F-snow 1

 

 

Laufenn I FIT Ice

Laufenn I FIT Ice

Laufenn on Hankookin kakkosbrandi, jonka suosion takaavat turvallisuus, mukavuus sekä edullinen hankintahinta. Vaikka tuote on edullinen, se sisältää paljon huipputeknologiaa ja se on tehty laadukkaista, Pohjoismaisiin olosuhteisiin tarkoitetuista kumiseoksista.

Optimoitu nastasijoittelu parantaa ohjautuvuutta ja sivuttaispitoa sekä varmistaa hyvän jarrutuspidon jäisillä ja lumisilla tienpinnoilla. Nastajärjestys on jaettu 16 eri riviin siten, että nastat on sijoiteltu tasaisesti juuri sellaisiin kuviopaloihin, jossa niiden teho on voimakkainta.

I FIT Ice renkaan kulutuspinnassa on paljon lumi- ja jääpitoa parantavia lamellileikkauksia. Lamellielementit on toteutettu 3D teknologialla, jonka ansiosta ne tukeutuvat toisiinsa ja muodostavat jämäkät kuviopalat, joka parantaa pitoa ja ajovakautta.

Keskialueen mikrolamelliverkko parantaa pitoa ja jäällä sekä lumisilla pinnoilla. Yhtenäinen maakosketus parantaa renkaan suuntavakautta ja ohjautuvuutta maantieajossa.

Laufenn I FIT Ice

Triangle Icelynx TI501

Triangle Icelynx TI501 – budjettiluokan nastarengas

Triangle nastarengas tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen budjettiluokan talvirenkaissa.

Triangle Icelynx TI501 on kehitetty pohjoisen oloihin. Sen suuri nastamäärä takaa varman pidon myös ääritilanteissa. Ajettavuus lumisilla ja jäisillä teillä on kiitettävällä tasolla tässä hintaluokassa.

 Rengas on Suomessa kehitetty ja testattu.